Machinehandel Vergouwen B.V.
telefoon 0165 504 131

’s Werelds eerste 2-in-1 gasnagelapparaat

Paslode presenteert ’s werelds eerste combi nagelapparaat. De COMBI Xi is een innovatief apparaat dat twee apparaten in één combineert: om hout op hout (IM90 Xi met stripnagels) én metaal op hout te bevestigen (PPN50 Xi met ankernagels)! Afhankelijk van de toepassing, wissel je slechts van magazijn en neusstuk.

Welk nagelapparaat kiezen? Welk gasnagelapparaat is geschikt voor jouw werk? Vergelijk hieronder de nieuwe COMBI Xi met de andere Paslode® Xi nagelapparaten uit het assortiment.

De COMBI Xi combineert in één apparaat de toepassingen waarvoor voorheen een ankernagelapparaat én een stripnagelapparaat nodig waren. Het 2-in-1 apparaat vermindert kosten en complexiteit op het gebied van aanschaf, tijd en onderhoud.

DRAADLOZE TECHNOLOGIE

Waarom kiezen voor een Paslode® gasnagelapparaat? Een van de meest opvallende kenmerken van de Paslode® COMBI Xi is het draadloze ontwerp. Dit elimineert niet alleen het struikelgevaar bij kabels en snoeren, maar verbetert ook de mobiliteit en flexibiliteit op de werkplek. Met de vrijheid om te bewegen zonder beperkt te worden door een snoer, kunnen bouwvakkers efficiënter werken en hun taken sneller uitvoeren. De COMBI Xi is dus niet alleen polyvalent, maar vooral veilig. Onze SERIES-i – IMPULSE apparaten zijn voorzien van een intelligent gas injectiesysteem. De gasinjectieklep levert de exacte dosering gas die nodig is bij een bepaalde temperatuur, waardoor de nagelprestaties onder alle weersomstandigheden goed zijn (van -15°C tot +49°C) en het verspillen van overtollige gas geminimaliseerd wordt. Onze gaspatronen zorgen ervoor dat er een hoog kwaliteitssmeermiddel in de verbrandingskamer komt bij elk schot. Dit voorkomt dat een hoog koolstofgehalte binnen het apparaat wordt opgebouwd, waardoor er een langere levensduur is met behoud van functie met een optimaal prestatieniveau. De COMBI Xi heeft een ontgrendeling met veiligheid die voorkomt dat het apparaat per ongeluk afgaat en een anti-terugslag mechanisme, dat de terugslag vermindert en de precisie verbetert.

Daarnaast werkt de COMBI Xi op een krachtige lithium-ion (Li-ion) accu, die tot 13.000 nagels of 5 daken kan schieten met één acculading. Na slechts 2 minuten laden kan je al tot 500 keer bevestigen. De accu is ook compatibel met andere Paslode® apparaten, zodat je altijd een reserve hebt. Bovendien gaat de accu 18 keer langer mee dan apparaten die enkel op accu werken.

COMFORT EN GEBRUIKERSGEMAK

Ondanks zijn compact formaat en lichtgewicht levert de Paslode® COMBI Xi indrukwekkende prestaties. Ontworpen met het comfort van de gebruiker in gedachten, is deze tool voorzien van een ergonomische rubberen handgreep en een evenwichtig ontwerp, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en de algehele gebruikservaring wordt verbeterd. Of je nu een lange dag op de bouwplaats doorbrengt of in krappe ruimtes werkt, de COMBi Xi zorgt voor comfort en gemak, waardoor je je kan concentreren op jouw werk.

TOEPASSINGEN

Voor welke toepassingen kan ik de COMBI Xi gebruiken?

Dit gasnagelapparaat kan worden gebruikt voor het bevestigen van dakplaten en -bedekking, latten en tengellatten, beplanking van vloeren en muren, bekistingen en algemene houtbouw. Na magazijn- en neuswissel kan je ook metalen (hoek)verbindingen bevestigen alsook balk- en gordingsschoenen. Het zelf-lokaliserende neusstuk plaatst de nagels precies in het gat. De speciale verharding, coating en vorm van de ETA-gekeurde nagels, verminderen het risico op verwondingen als gevolg van verkeerd geplaatste nagels. Het blijft op zijn plaats en breekt niet af. De COMBI Xi heeft ook een verstelbare diepte-instelling, voor een perfecte en consistente afwerking.

INTERESSE IN DIT PRODUCT?

Heb je interesse in de COMBI Xi, neemt dan gerust contact op met onze verkoopafdeling, dit kan telefonisch of per mail.