Machinehandel Vergouwen B.V.
telefoon 0165 504 131

Full Option Service (FOS)

Het FOS garantiesysteem is een unieke en uitgebreide service, die uitsluitend geldt na geldige registratie via de Spit/Paslode website. Registratie dient altijd binnen één maand na aankoop (factuurdatum) te geschieden. FOS houdt in tot 3 jaar GEEN reparatie- en onderhoudskosten. Na deze periode gelden tot en met 5 jaar na aankoop vaste reparatiekosten per reparatie. U geniet bovendien vanaf de betaalde reparatiedatum van 6 maanden garantie op de gerepareerde machine!

Alle voordelen voor u op een rijtje:

SNEL: Je machine wordt snel gerepareerd na aankomst bij de reparatieafdeling. Wij informeren je via email wanneer de machine binnenkomt en vertrekt.

ZONDER VERRASSINGEN: Op de meeste machines krijg je 2 jaar en in enkele gevallen zelfs 3 jaar volledige garantie. Deze garantie dekt zelfs het onderhoud van de machine inclusief arbeidsloon! Dus geen hoge onvoorziene reparatiekosten (behalve bij verkeerd gebruik of val – en transportschade).

NA DE GARANTIEPERIODE: Na de verlengde garantieperiode: tot 5 jaar na aankoop een vast tarief* voor reparaties inclusief 6 maanden garantie op de gehele machine. De maximale onderhoudskosten voor een periode van 5 jaar zijn dus eenvoudig uit te rekenen.

VOLLEDIG GRATIS: De verlengde garantieperiode inclusief onderhoud, onderdelen en arbeidsloon is volledig GRATIS. Een eenvoudige registratie via de website volstaat.

KOSTENBESPAREND: Bereken vooraf eenvoudig de maximale onderhoudskosten voor een periode van 5 jaar.

GEEN LEASING: De machines zijn en blijven jouw eigendom, je blijft baas over jouw eigen machinepark!

BIJ DIEFSTAL: Registratie in onze (Spit/Paslode) databank.

Om het FOS-Portal te kunnen gebruiken, dient u zich te registreren. Als u al geregistreerd bent, kunt u hier inloggen.

*Advies-tarieven exclusief BTW. Uw dealer kan hiervan afwijken.