Machinehandel Vergouwen B.V.
telefoon 0165 504 131

Dealerschap Harwi zaagmachines

Machinehandel Vergouwen is al sinds 1982 dealer van Harwi industriële zaagmachines.

Harwi produceert al sinds 1960 zaagmachines. Het specialisme van Harwi is het ontwerp, de bouw en de verkoop van duurzame zaagmachines voor diverse toepassingen in de houtindustrie. Harwi zaagmachines worden voornamelijk gebruikt voor industriële toepassingen.

Volledig assortiment Harwi zaagmachines

Waar veel fabrikanten van industriële zaagmachines zich richten op een enkele categorie machines, biedt Harwi een volledig assortiment van:

Van kozijnenfabrieken, deurenfabrieken, woningbouw, standbouw tot doe-het-zelf zaken. Elke klant voorziet Harwi van een passende industriële zaagmachine voor de werkzaamheden passend bij hun specifieke werkterrein.

Harwi staat voor veiligheid, ergonomie en gezondheid

Veiligheid, ergonomie en gezondheid staan bij Harwi op nummer 1. Daarom is het enorm belangrijk dat alle zaagmachines voldoen aan alle eisen. Dit betekent in de praktijk dat iedere zaagmachine is voorzien van een CE keurmerk. Daarnaast streeft Harwi naar een lichte en eenvoudige bediening, waardoor uw operators een goede houding behouden. In het ontwerp en de uitvoering van Harwi machines streven zij naar een sterke afzuiging waardoor werkplaatsen schoon en stofvrij blijven.

Harwi dealernetwerk voor betrouwbaar advies

Harwi werkt nationaal en internationaal met een dealernetwerk dat bekend staat om de technische kennis, innovatie, dienstverlening en uitstekende aftersales. Wij van Machinehandel Vergouwen weten als geen ander hoe de verticaal zaagmachinesradiaal zaagmachines en cirkel zaagmachines werken en hoe ze passen binnen uw bedrijf. Zo zijn wij een betrouwbare partner voor u en staan wij u bij alle stappen in het proces van de investering van een goede, betrouwbare en duurzame Harwi zaagmachine.

Heeft u vragen over Harwi zaagmachines, neem dan contact op met ons. Dit kan door te bellen naar 0165-504131 of te mailen naar info@machinehandelvergouwen.nl